Vår vision är att underlätta vardagen för alla ideella föreningar så att så mycket resurser som möjligt kan användas där de ger mest effekt. Genom att automatisera och modernisera försäljningen av klubbens behov vid turneringar, utrustning eller personal så kan klubben optimera sina intäkter och dessutom få in ännu större budget än tidigare

LÄNKAR

info@vendora.se

Strömgatan 11

212 25, Malmö

Sponsorkortet är i sammarbete med Lifestylestore

Tjäna pengar till din förening med det kostnadsfria sponsorkortet

Tilldela klubbens medlemmar sponsorkortet så hjälper vi er öka er försäljning helt utan ansträngning eller risk. Mer pengar på kontot = större vinster – på alla plan!

Helt kostnadsfritt
Sponsorkortet är helt kostnadsfritt & därmed riskfritt för din klubb. Vi vill inte binda upp er att köpa X antal av våra produkter då vi vet att vårt utbud är så pass brett att det finns något för alla. Så ditt sponsorkort är helt kostnadsfritt men allt annat än intäktsfritt.

Automatiserad rapportering
Administration är en av de största tidstjuvarna i det svenska föreningslivet. Så vi har helautomatiserat processen & ger er allt underlag som behövs. Allt ni behöver göra är att ta emot vår betalning en gång per månad.

Unikt anpassat för er förening
Sponsorkortet är unikt utformat för att matcha era klubbfärger & klubbemblem. Vi tillhandahåller även förenings-anpassat marknadsmaterial för att underlätta er kommunikation med era medlemmar. Har vi sagt att era unika sponsorkort trycks direkt av oss helt utan kostnad för klubben?

Det är helt gratis att ta del av Lifestylestore sponsorkort och klubben behöver inte göra något administrativt arbete för att sälja varorna. Det innebär att pengarna som klubben tjänar är helt utan extra avgifter och all förtjänst kommer automatisk in på klubbkontot.

Nedan kan du räkna ut hur mycket din klubb kan tjäna under 12 månader med sponsorkortet

Hur fungerar det?

01. Intresseanmälan

Skicka din intresseanmälan till oss där du gärna får berätta lite om din klubb och ändamålet av Lifestylestore sponsorkort. Luta dig sedan tillbaka och vänta på att bli kontaktad.

02. Kontakt med medarbetare från Sponsorkortet

Vi hör av oss till dig på de kontaktuppgifter du lämnar till oss inom 48h på helgfri vardag. Tillsammans går vi igenom detaljer och önskemål.

03. Unikt sponsorkort

Efter att ni valt att ta del av Lifestylestore sponsorkort så börjar vi trycka x antal kort som ni kommit överens om. Efter det skickas sponsorkorten med er klubbs unika profil.

04. Låt medlemmar ta del av sponsorkortet

När ni tagit del av ert unika kort är det upp till klubben att själva dela ut korten till dess klubbmedlemmar och anhöriga.

05. Ta emot pengar

När väl sponsorkorten har delats ut till era medlemmar kan ni fortsätta med annat viktigt administrativt arbete och se pengarna trilla i klubbkassan.

06. Rapportering

Genom att logga in på ditt konto kan ni som klubb ta del av den totala summan ni tjänat in, samt se hur många gånger er unika klubbkod har använts. Rapporteringen sker 1 gång i veckan.

Produktexempel