Hjälp din klubb att vinna på alla plan

Ge klubben i ditt hjärta chansen att vinna stort genom att att använda sponsorkortet på ditt nästa köp. En chans att få alla att delta.

Köp när du vill, inte när du måste

Vi har alla varit med om att när man städar ut ett skåp så ramlar det ner oanvända lotter, rabatthäften, kakburkar eller kalsonger. Vilket inte är det minsta konstigt, för vi gör ju allt för att hjälpa klubben i vårat hjärta. Med sponsorkortet finns det inget köptvång för vi vet att vi har produkter som ni har nytta av. Köp när du vill samtidigt som du skickar pengar direkt till klubbkassan.

10% rabatt till dig

Vi vill ge dig ett litet extra körsbär på toppen. Utöver de 10% som går till klubben får även du 10% i rabatt på alla dina köp. Bra för dig, bra för klubben, grymma produkter – Win, win, win!

Varför Lifestylestore.se?
 

Produktexempel

FRI FRAKT I NORDEN

SKICKAS INOM 24H

30 DAGARS ÖPPET KÖP

Vårt sortiment

Lifestylestore.se har endast noga utvalda premium varumärken av högsta kvalitet. Nedan kan du se några av våra bästsäljare.

FÖR ALLA IPHONES

Skalet är gjort av högkvalitativt fullkornigt läder och tillverkat med omsorg.

MUJJO

ÄKTA LÄDERSKAL

KAMERAFRI ÖVERVAKNING

Aktiveras automatiskt genom att känna av när den sista personen har lämnat huset. 

POINT

SMART HEMLARM

HÖGKVALITATIVA HÖGTALARE

En liten, kompakt högtalare med ett kraftfullt ljudregister. Ansluts via Bluetooth.

VIFA

HELSINKI HÖGTALARE

Vår vision är att underlätta vardagen för alla ideella föreningar så att så mycket resurser som möjligt kan användas där de ger mest effekt. Genom att automatisera och modernisera försäljningen av klubbens behov vid turneringar, utrustning eller personal så kan klubben optimera sina intäkter och dessutom få in ännu större budget än tidigare

LÄNKAR
KONTAKT

info@vendora.se

Strömgatan 11

212 25, Malmö

Sponsorkortet är i sammarbete med Lifestylestore